Bemutatkozás: Forrástrend

Az uniós pályázatok elkészítésére és menedzselésére szakosodott cég 2007-ben jött létre a (PHARE, HEFOP, OTKA, NATO, NSF, etc.) pályázatok terén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező munkatársak által.  A vállalkozás azóta ügyfelei részére több milliárd forint vissza nem térítendő támogatást szerzett, az általa készített pályázatok 99 százalékban támogatottak.

Tulajdonosa és ügyvezetője Dr. Horváth Viktor, a fizikai tudományok kandidátusa. A cég tevékenysége a pályázatok figyelésétől, pályázati útvonalterv elkészítésétől, és a projekt megtervezésétől kezdve a pályázat megírásán, menedzselésén és a pénzügyi lehívásokon át egészen a pályázat lezárásáig felöleli a pályázatokkal kapcsolatos feladatokat, így szükség esetén a sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatását, valamint az eegyes tevékenységekhez szükséges szakemberek biztosítását is (lásd pl. jogi tanácsadás, műszaki ellenőrzés, építési kiviteli tervek elkészítése, megújuló energiára épülő beruházások, képzések és tréningek megtervezése és kivitelezése, stb.). 2012-ben bővítette szolgáltatásainak körét a vállalati finanszírozásokhoz kapcsolódó szaktanácsadással.

A Forrás-Trend Kft.-t a MAG ZRT 2012-ben akkreditálta termék- és technológiafejlesztés, valamint jogi szakterületen, így ügyfelei a szaktanácsadás díjának 50%-át vissza nem térítendő támogatásként igényelhetik pályázati úton. 2013-ban a Forrás-Trend Kft. az INNOSKART IKT Klaszter (korábban: Közép-dunántúli Regionális Informatikai Klaszter - KDRIK) tagjává vált, amely fő célja az, hogy kis- és középvállalkozások magas hozzáadott értékű, exportorientált és innovatív hálózati tevékenységét ösztönözze. 

A vállalkozás fő tevékenységei között a projektek szervezése, optimalizálása és a szaktanácsadás fokozatosan átvette a vezető szerepet. A KMOP-1.2.1-11/M-2012-0278 azonosítószámú unós pályázaton elnyert támogatással 2012-ben saját irodát vásárolt. A siófoki telephelyén pedig elkezdte az informatikai K+F üzletág kifejlesztését.

A Forrás-Trend Kft. elérhetősége: link_extnl-over