Bemutatkozás: Nirmana

A Nirmana Kft. számos különleges igények alapján építetett családi ház és villaépület tervezője. A tervezéseinket két ízben Év szép háza díjjal jutalmazták, de megkaptuk az év legszebb homlokzata I. díját műemléki kategóriában és egy épületünket Magyarország 10 legjobb épülete közé választották és a Visegrádi Négyek vándorkiállításán szerepeltették. Az utóbbi időben épített családi házaink energiatudatos, fenntartható programok alapján magas színvonalon megtervezett épületek.

Az építészirodát 2006-ban alapították Vékony Péter és Juhász Andrea építészek. Az alapítást megelőzően Vékony Péter építész 15 éves tapasztalatot gyűjtött részben neves építészirodákban, részben egy építészstúdió többségi tulajdonosaként, mint vezető tervező.

Az iroda fennállása alatt az építészeti tervezés szinte teljes spektrumát felölelő tevékenységet folytat a lakóépület, ipari épület, kereskedelmi és vendéglátó létesítmények tervezéstől kezdve a műemlék felújításig; valamint területfejlesztéssel, rehabilitációs tevékenységgel is foglalkozik. Nagy hangsúlyt helyez a fenntartható és energiahatékony rendszerek kialakítására, alkalmazására az európai trendeknek megfelelően.

Több pályázaton részt vettünk, ugyanakkor munkáink nagy részét referenciáink minőségének és ügyfélkapcsolatainknak köszönhetően szereztük, szerezzük meg.

Alvállalkozóink tapasztalt irodák szakemberei, akik hozzánk hasonlóan különösen magas színvonalon teljesítenek a vállalt határidőre. Irodánk alapvetően generáltervezést végez, munkatársaink tapasztalt és önálló munkavégzésre alkalmas okleveles építészek.

Nagy hangsúlyt helyezünk a minőségellenőrzésre, a kiszámíthatóságra és a legkorszerűbb eljárások ésszerű és gazdaságos alkalmazására.

A Nirmana Kft. elérhetősége: link_extnl-over